7 steps til det perfekte smil

Her kan du se uddybende beskrivelser af de forskellige steps. Klik blot på det step du gerne vil have en længere beskrivelse af og fold teksten ud.

Vi ved hvor vigtige førstehåndsindtryk er, og derfor starter din rejse mod det perfekte smil med en 60 minutters gratis forundersøgelse, der laves personligt af specialtandlæge Dr. Sornsiri Sae-Wang.

På den måde sikrer vi at du føler dig tryg og fortrolig med hele behandlingsforløbet og at vi forstår alle dine unikke ønsker og behov. Her får du også lavet en 3D-scanning af dine tænder, som er udgangspunktet for diskret tandretning med Invisalign®. Det hele er GRATIS og fuldstændig UFORPLIGTENDE.

Ud over en 3D-scanning af dine tænder sørger vi også for at der bliver taget både røntgenbilleder og fotos af dine tænder og dit smil. I vores fotostudie kan man ikke undgå at føle sig lidt som en fotomodel, men vi tager ikke kun billeder for sjov.

Med professionelle billeder af dit ansigt, dine tænder, samt røntgenbilleder af dine kæber kan vi være sikre på, at der ikke gemmer sig noget under overfladen, og at du kan føle dig fuldstændig tryg helt fra start.

Med en komplet 3D-scanning af dine tænder kan specialtandlæge Dr. Wang lave en skræddersyet behandlingsplan, der passer til lige præcis dine tænder. Med en 3D-scanning kan vi fremstille en simulering af, hvordan dine tænder vil rykke sig fra nu til dit perfekte smil.

Dr. Wang er uddannet specialist i tandretning, og han kan derfor forudsige og kontrollere hvert enkelt skridt i behandlingsplanen, så du undgår ubehagelige overraskelser. Simulationen af dit perfekte smil sender vi til dig – alt du skal gøre at sige GO! og nyde rejsen.

Med dokumentationen i orden er du nu klar til at få dine allerførste Invisalign skinner. For at sikre at dine tænder flytter sig sammen med skinnerne, er der ofte behov for, at vi sætter nogle attachments på dine tænder.

Attachments er små plastik ”dutter”, der sidder direkte på dine tænder, og de hjælper Invisalign skinnerne med at flytte på dine tænder. Det er fuldstændig smertefrit og de er næsten usynlige.

Vi sender dig selvfølgelig ikke alene ud i verden med dine Invisalign skinner. Afhængig af hvor mange skinner du har behov for sørger vi for at du løbende kommer ind til kontrol af dine tænder.

Løbende kontrol af dine tænder under behandlingsforløbet er enormt vigtigt. Her sikrer vi at dine tænder rykker sig som planlagt i den nøje lagte behandlingsplan, og såfremt der skulle opstå afvigelser, kan vi nemt og hurtigt komme tilbage på sporet. I sidste ende er det løbende kontrol af tænderne, der gør, at vi kan komme sikkert i mål med dit perfekte smil.

Nu er du endelig færdig med behandlingen og kan nyde dit velfortjente nye smil. Tænderne rykker sig desværre hele livet, og for at undgå at du skal sige farvel til dit perfekte smil, er det nødvendigt at fastholde resultatet. Det gør vi med en lille tråd på indersiden af tænderne i undermunden og en usynlig skinne til både over- og undermund, som du skal sove med om natten. Det er fuldstændig smertefrit, og tråden er ikke synlig, når du gerne vil vise dit nye smil frem.

Nu kan du også være sikker på, at du vågner op med det samme flotte smil hver dag resten af dit liv. Vi afslutter din rejse mod det perfekte smil præcis som den startede – nemlig med en 3D-scanning og en række professionelle billeder af dine tænder. Nu har du endelig fået smilet, du har drømt om så længe, og det vil vi rigtig gerne dokumentere. Derfor får du igen lov at føle dig som en fotomodel – nu blot med tænderne, der passer til.

Selvom du nu roligt og trygt kan smile flot resten af dine dage, er vi alligevel ikke helt klar til at sige farvel. Vi vil gerne være helt sikre på, at dit smil er kommet for at blive, og derfor laver vi en kontrol af dine tænder både én måned og seks måneder efter afslutning af din behandling.

På den måde er vi sikre på, at du beholder det veltjente resultat, samt at du fortsat kan føle dig tryg og tilfreds med dit nye og sikre smil.