VORES HOLD AF SPECIALISTER

Erfaring og overblik skaber tryghed.

UNIQUEALIGN er del af TandreguleringKBH og vores hold af specialister vil tage godt imod dig på klinikken, og sikre dig en behandling af højeste kvalitet. I spidsen for vores hold af specialister står specialtandlæge Sornsiri Sae-Wang. Wang er specialtandlæge i tandregulering og har derfor en 3-årig specialuddannelse fra Københavns Universitet i at rette tænder. Derudover har Wang mere end 25 års erfaring inden for faget, og anvender en bred vifte af behandlingsmetoder. Det giver ham et uovertruffet overblik over, hvordan lige netop dine tænder bør rykke sig igennem hele processen for både at give dig et flot og et funktionelt smil. På den måde sikrer vi fuld kontrol over behandlingen, og det endelige resultat, så du kan føle dig tryg gennem hele forløbet.

Bag Wang står et bredt hold af håndplukkede specialiserede klinikassistenter, tandplejere og tandlæger, der hver især har mere end 15 års erfaring udelukkende med behandling af tandretningspatienter.
Med utallige Invisalign® behandlinger i bagagen har de erfaringen, der gør dem i stand til at gøre dit besøg på klinikken til en tryg, behagelig og UNIQUE oplevelse.

Gennemsigtige skinner fra Invisalign