Behandling med en gennemsigtig bøjle fra Invisalign

En behandling med Invisalign sørger for, at du kan få rettet dine tænder ud fra dine ønsker uden besværet med synlige togskinner. Invisalign er nemlig den originale gennemsigtige tandbøjle, som hjælper dig med at blive selvsikker i dit smil.

Invisalign - den gennemsigtige bøjle

Hvis ikke du har lyst til at gennemgå en tandregulering med togskinner, kan et forløb med Invisalign skinner være den perfekte løsning til dig. Behandlingen er blevet særligt populær hos voksne, da du kan fortsætte din hverdag uforstyrret med en gennemsigtig bøjle fra Invisalign, som effektivt men skånsomt retter dine tænder.

Hvis ikke du er helt tilfreds med dine tænder, kan vi hjælpe dig igennem en behandling med en gennemsigtig Invisalign-skinne.

Invisalign er en nærmest usynlig bøjle, da den er lavet af gennemsigtig plast. Ligeledes har den et tyndt design, som sørger for, at den ikke generer for meget. Hos Uniquealign tager vi højde for ønsket om en bøjle, der kan ses så lidt som muligt. Du får altså en diskret og gennemsigtig bøjle med Invisalign, som ikke påvirker dit sociale liv.

Får du en gennemsigtig bøjle fra Invisalign, får du en utrolig effektiv behandling. Dog er skinnerne mest hensigtsmæssig til mindre tandstillingsfejl, som kræver en mindre gennemgribende behandling. Med vores hold af tandlæger er vi specialister til at rådgive i alternative metoder til tandregulering, hvis Invisalign ikke passer til dit behov.

gennemsigtig bøjle med Invisalign

Tryg behandling med Invisalign

For at finde ud af hvorvidt en gennemsigtig bøjle fra Invisalign er det helt rigtige til dig, tilbyder vi en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

Det består af en 60 minutters konsultation, der laves personligt af specialtandlæge Dr. Sornsiri Sae-Wang.

Her kan du udtrykke dine ønsker og behov, og i samarbejde finder vi en skræddersyet løsning til dig.

Dette gøres blandt andet for at du kan føle dig tryg i behandlingsforløbet. Her laves også en 3D-scanning af dine tænder, som er udgangspunktet for den gennemsigtige bøjle fra Invisalign.

Læs mere omkring de 7 steps til det perfekte smil for en uddybende beskrivelse af forløbet med en gennemsigtig bøjle fra Invisalign.

Når du har fået dine skinner og skal starte forløbet, skal bøjlen skiftes hver 7.-9. Dag.

Du får flere sæt bøjler ad gangen, så du nemt selv kan udskifte skinnerne derhjemme. Antallet af skinner du skal bruge gennem forløbet er meget individuelt men ligger oftest et sted mellem 12-48 skinner.

Når du skifter skinnerne, kan det føles som om den strammer meget i starten. Det er meget normalt, da den skal rykke på dine tænder, hvilket kan lede til ømhed.

Det er dog en følelse, som hurtigt forsvinder. Nogle vil også opleve, at de slet ikke kan mærke noget.

Bøjlen kan nemt tages af, når du skal spise og børste tænder, og den er derfor rigtig god for din mundhygiejne.

Hvad kan den usynlige bøjle hjælpe med?

Skinnerne kan udbedre en lang række udfordringer både af kosmetisk karakter samt mere tandtekniske udfordringer. Ingen tandsæt er ens, og derfor kan en gennemsigtig bøjle fra Invisalign hjælpe med flere typer af tandstillinger samt bid. Eksempelvis kan den hjælpe med:

  • Mellemrum mellem tænderne
  • For tætsiddende tænder
  • Under-, åbent- og krydsbid
  • Dybt bid

For uddybning kan du få større viden om Invisalign her.

Lyder det som noget for dig?

Det kan være svært selv at vurdere, hvilken behandling der er den mest hensigtsmæssige for dig. Derfor er vi et hold af specialister hos Uniquealign, som står klar til at hjælpe dig. I samarbejde finder vi ud af, om en gennemsigtig bøjle fra Invisalign er det rette for dig. Du kan nemt booke en gratis forundersøgelse, hvorefter vi kan tage en snak om dine ønsker.