Invisalign for kunder i Århus | Usynlige bøjler

Invisalign® i Aarhus

Hvis du bor i Århus, drømmer om det perfekte smil, men afskyr tanken om en tandretning med de traditionelle togskinner – så har vi løsningen til dig.

Invisalign® er en usynlig bøjle, der gradvist retter dine tænder helt uden dine kollegaer, venner eller familie vil lægge mærke til det.

Den usynlige Invisalign® bøjle

De gennemsigtige bøjler er for alle med lettere skæve tænder, som ønsker at få det smil, de altid har drømt om. Vi har blandt andet flere kunder fra Århus, som glædeligt besøger vores klinik, for at få vores specialiserede hjælp.

Med den usynlig bøjle, Invisalign®, føles tandregulering let som en leg. Du kan både spise og drikke, selvom du er i et behandlingsforløb.

Det kræver blot, at dig og din skinne får opbygget nogle gode vaner i hverdagen. På denne måde kommer du let og elegant igennem din hverdag i Århus, næsten uden at du selv, eller dine nærmeste ligger mærke til, at du er i gang med en tandretning.

Ved alle dine måltider kræves det dog, at du tager dine Invisalign®-skinner af, for at beskytte din bøjle samt dine tænder.

Derfor former vi skinnerne, så de nemt tages af og på, hvis der opstår uventede overraskelser i hverdagen, der gør, at du ønsker at tage din usynlige bøjle af.

I løbet af behandlingen er mundhygiejne en vigtig del af forløbet. Det er derfor vigtigt, at du børster dine tænder efter et måltid, inden du tager skinnerne på igen. På denne måde beskytter vi dine flotte tænder på den bedst mulige måde, samtidig med at Invisalign® tilretter dine tænder.

Skab overblik over hele Invisalign®-behandlingsprocessen ved at læse de ‘7 steps til det perfekte smil’.

Invisalign københavn behandling

Professionel hjælp til kunder fra Århus

Hos UNIQUEALIGN er vi specialister inde for usynlige Invisalign® bøjler, og vi har hjulpet mange danskere fra både Århus, Odense og København til at opnå det perfekte smil.

Vi skræddersyer alle vores forløb, så vi laver det mest hensigtsmæssige program til den enkelte kunde. Med over 25 års erfaring inde for tandretning er der ikke et tandsæt, vi ikke kan fikse.

Som speciallæger sætter vi stort fokus på at opretholde din tandsundhed. Flere tandlæger sliber på tænderne, for at forkorte behandlingen med Invisalign® for deres kunder i Århus.

Dette kan give gener i tænderne som eksempelvis isninger. Hos UNIQUEALIGN bestræber vi os altid efter at undgå slibning af tænderne – selvom det kan forkorte behandlingen – da vi værdsætter et langvarigt, sundt tandsæt over en hurtig tandretning.

Behandling med Invisalign® i Århus

På nuværende tidspunkt har vi ingen UNIQUEALIGN-klinikker beliggende i Århus, der tilbyder vores usynlige tandskinne fra Invisalign®.

Det betyder dog ikke, at du ikke har muligheden for at få hjælp af vores hold af specialister. Vi har jævnligt kunder fra Århus i vores klinik, hvor vi med glæde finder en løsning, så du kan få din hverdag til at hænge sammen, selvom du er i et behandlingsforløb hos os.

Undervejs i dit forløb, vil vi bede dig om at deltage i nogle kontrolbesøg hos vores klinik på Peter Bangs vej 7A, 2000 Frederiksberg, for at sikre, at dit forløb går som planlagt.

På denne måde, kan du hele tiden være sikker på, at dine tænder bevæger sig mod det perfekte resultat. Derudover kan du leve dit normale liv, selvom du bor i Århus.

Du styrer selv skiftning af dine usynlige Invisalign®-skinner, og vi er ikke længere end et telefonopkald væk, hvis du skulle have spørgsmål undervejs.