Uniquealign – Gratis forundersøgelse til Invisalign®

Hos UNIQUEALIGN ved vi, at en tandretning ikke er en let og hurtig beslutning. Derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende forundersøgelse – inden du beslutter dig for, om du vil have rettet dine tænder med Invisalign®. Læs mere herunder.

Grundig og gratis forundersøgelse

En gratis forundersøgelse hos UNIQUEALIGN er en konsultation, hvor vores specialtandlæge vil lave en 3D-scanning af dine tænder, og I vil sammen snakke om, hvordan og hvor meget du ønsker at få dine tænder rettet.

Hverken konsultation eller scanning koster noget – dette gælder også, hvis du ikke ønsker at få rettet tænder med Invisalign® alligevel.

Du skal ikke forberede noget til forundersøgelsen, da vi sætter 60 minutter af til konsultationen, og vi derfor har god tid til at snakke sammen om netop dine ønsker for det endelige resultat.

Under konsultationen vil der både være tid til at snakke om, hvor meget du ønsker at få rettet på dine tænder, få lavet en 3D-scanning af dine tænder, så specialtandlægen kan visualisere tandreguleringen samt nå en snak om, hvad der er muligt med Invisalign®, og hvad dit specifikke behandlingsforløb vil koste.

Invisalign tandspecialister

Specialistvejledning

Vores specialtandlæge er specialist i tandregulering, både med traditionelle togskinner og med usynlig bøjle og har mange års erfaring med tandretning, samt en specialuddannelse i tandregulering.

Det betyder, at skulle den gratis forundersøgelse vise, at Invisalign-skinner ikke er en optimal løsning for dine tænder, så kan vi hos UNIQUEALIGN foreslå en ideel løsning til dig, hvis du fortsat ønsker at få rettet dine tænder.

Mulighederne med Invisalign®

Under konsultationen gennemgår vi dine ønsker og snakker om, hvordan et behandlingsforløb med Invisalign-skinnerne vil komme til at se ud.

Her kan vi give et estimat på, hvor lang tid det vil tage, fra du begynder at bruge skinnerne, til du har dit drømmesmil.

Derudover kan vi også give dig et prisoverslag på hele behandlingen, med alt inkluderet, så du har mulighed for at overveje dine muligheder.

Som en del af vores ambition om at gøre tandregulering mere tilgængeligt for alle, der måtte ønske at få rettet tænder, har vi også muligheder for at lave en afbetalingsordning, som vi kan oplyse dig om til forundersøgelsen.

Inden din behandling går i gang aftaler vi sammen en afbetalingsordning, der er tilpasset netop dine behov og din situation.

Fra gratis forundersøgelse til et perfekt smil

Du behøver ikke beslutte dig for, om du vil have Invisalign-skinnerne med det samme. Efter din gratis forundersøgelse kan du tage alle informationerne om processen med hjem og overveje forløbet.

Ønsker du derimod at påbegynde behandlingen med det samme, finder vi blot en tid til at påbegynde behandlingen. Ved den første konsultation vil vi foretage en grundig undersøgelse af dine tænder med røntgenbilleder, for at være sikker på, at der ikke er huller eller andet, der skal opdages inden, du får bøjlerne samt sørge for, at vi ikke har overset noget i forhold til fremstillingen af bøjlerne.

Herefter bestiller vi dine skinner, som specialfremstilles til dig. Du kan læse mere om hele forløbet med Invisalign® under De 7 steps.

Ønsker du at vide mere? Book en gratis og uforpligtende undersøgelse herunder.