Invisalign København - behandling med Invisalign

Invisalign® i København

Invisalign® er den perfekte behandlingsmulighed for folk med lettere skæve tænder, som ønsker tandregulering med en usynlig tandbøjle.

Behandling med Invisalign® i København

Den innovative Invisalign® skinne er meget populær, og hos UNIQUEALIGN tilbyder vi professionel og specialiseret behandling med den usynlige bøjle fra vores klinik i København. Læs om de ‘7 steps til det perfekte smil’ og bliv klogere på hele behandlingsforløbet.

UNIQUEALIGN er en specialklinik i København, der specialiserer sig i tandregulering med de usynlige tandskinner fra Invisalign®.

Vores team består af et hold af specialiserede tandlæger, tandplejere og tandteknikere, der har mange års erfaring med tandregulering og den usynlige bøjle.

Skab dét fantastiske smil, du længe har drømt om med en Invisalign® bøjle fra UNIQUEALIGN i København. Det eneste du helt sikkert vil fortryde, er hvis du IKKE gør noget ved dine skæve tænder.

Den usynlige bøjle fra Invisalign® har taget tandregulering til dets nye højder. Aldrig har regulering været nemmere, smukkere og mindre synligt end med den revolutionerende Invisalign® tandbøjle.

Invisalign® i København
Invisalign københavn behandling

En behandling tager gennemsnitligt mellem 6 til 12 måneder men varierer fra kunde til kunde, da tandregulering altid er en individuel sag. Du vil hver dag bære en usynlig bøjle, som langsomt regulerer dit tandsæt. Bøjlen skiftes efter 7-9 dage, så dine tænder langsomt og smertefrit skubbes i den rigtige retning.

Selvom vores klinik er placeret i København, har vi kunder fra hele Danmark. Vi har jævnligt kunder fra både Aarhus og Odense, som glædeligt tager vejen til vores klinik for at møde vores tandspecialister.

Under behandlingen vil vi gerne se dig nogle gange på klinikken i København til opfølgende kontrolbesøg. Her vil du få dine usynlige Invisalign® bøjler med hjem for de næste par måneder, hvilket gør det nemt for dig at være kunde på distancen. Læs mere om Invisalign®

Book en gratis forundersøgelse i København

Vores klinik er placeret på Peter Bangsvej 7A i København, hvor vi tilbyder en gratis forundersøgelse til alle interesserede Invisalign® kunder. Her vil du møde vores hold af specialister, som har mere end 25 års erfaring med tandreguleringer i København.

Ud over mange års erfaring, lægger vi stor værdi i at skabe tryghed for alle vores kunder. Derfor tager vi vores kunder med på rejsen, hvor vi allerede ved første forundersøgelse i København grundigt beskriver hele behandlingsforløbet for dig.

På vores klinik i hjertet af København kan du blandt andet møde vores specialtandlæge Sornsiri Sae-Wang, som har en 3-årig specialuddannelse fra Københavns Universitet i tandregulering.

Med denne og mere end 25 års erfaring i baggagen, er vi sikre på, at han sammen med de andre kompetente UNIQUEALIGN-kollegaer, kan svare på alle dine spørgsmål omhandlende tandregulering og Invisalign® bøjlen, når du besøger vores klinik i København.

Hvis du ønsker at høre mere om vores kompetente medarbejdere, kan du blandt andet læse hvad vores kunder siger om os.

Invisalign® i København
Invisalign

Invisalign® - den usynlige bøjle

De usynlige skinner gør, at du under hele forløbet er så ugeneret af tandreguleringen som overhovedet muligt. Med Invisalign® kan du både spise og drikke, hvad du har lyst til under behandlingen, uden at din forfængelighed lider overlast, da skinnerne nemt kan tages af og på. Det er dog vigtigt, at sørge for at børste tænder efter hvert måltid, inden du tager skinnerne på igen, for at opretholde god og omhyggelig mundhygiejne.

Skinnerne laves af et meget tyndt og gennemsigtigt materiale, der gør, at du kan få rettet dine tænder, uden at det vil blive bemærket.

Derudover er bøjlen også en meget nænsom måde at rette tænder på, da tandreguleringen består af den løbende udskiftning af skinnerne, eftersom tænderne løbende rykker sig med de skiftende skinner. Undervejs i tandreguleringen inviterer vi dig desuden til løbende kontroller i vores klinik i København, for at sikre at alt rykker sig og forløber som planlagt.

Med mange års erfaring inden for tandregulering ved vi godt, at smilet bærer en stor del af vores selvtillid, og at skæve tænder somme tider kan påvirke selvtilliden negativt. Hos UNIQUEALIGN er vi nogle af de mest erfarne specialister i Invisalign® i København, og det er altid vores specialtandlæge, der laver forundersøgelserne, så du kan få svar på alle dine spørgsmål fra begyndelsen.

Hvis du vil vide mere om hele behandlingsprocessen med de usynlige skinner, har vi lavet et overblik over de 7 steps, som vi har delt behandlingen ind i, for at vise alle vores patienter præcis hvad de kan forvente.

Sundhedsfaglighed

Hos UNIQUEALIGN i København er vi fagspecialister fremfor alt, og derfor vil vi også kunne rådgive dig om andre løsninger, hvis Invisalign-skinnerne skulle vise sig ikke at være en hensigtsmæssig løsning for dig. Vi har mange års ekspertise indenfor tandregulering, og vi vil derfor også kunne foreslå andre tandretningsmetoder – evt. i forbindelse med et forløb med usynlige skinner.

Nogle udbydere af usynlige skinner i København anvender slibning af tænderne som et værktøj til at forkorte behandlingen. Slibning af tænder bør dog altid holdes på et minimum, da det kan give gener som fx isninger i tænderne. Som specialtandlæger fokuserer vi ikke kun på at give dig et flot smil – det skal også være et smil, der er sundt, og som fungerer på lang sigt. Derfor bestræber vi os altid efter at tilrettelægge din behandling således, at du ikke får slebet på dine tænder.

Invisalign® København - central placering

Vi tilbyder effektiv og nænsom tandregulering i København, fra vores klinik på Peter Bangs Vej 7A, på Frederiksberg.

Klinikken ligger i gå-afstand fra Fasanvej metrostation, og flere busruter kører lige til vores dør. Derudover har vi også 2 timers gratis parkering ude foran vores klinik, hvis du tager bilen med til København.

FAQ - De mest almindelige spørgsmål

Alle behandlinger er forskellige, og derfor kan vi ikke på forhånd sige, hvor lang tid behandlingen med Invisalign® vil tage. Gennemsnitligt varer en behandling dog mellem 6-12 måneder.

Ja det kan du faktisk – ved dagligt at lave ‘tand-gymnastik’. Dette går i sin enkelhed ud på, at du skal tygge på dine ‘Chewies’ i samlet 1-2 timer om dagen. På denne måde, vil dine tænder rykke sig hurtigere.

Behandlingen med Invisalign® bøjlen er næsten smertefrit – sammenlignet med en konventionel bøjle. Du kan opleve ømme gummer de første 2-3 uger, da disse skal vænne sig til skinnerne. Derefter bør du ikke mærke det store til bøjlen. Du vil allerhøjest opleve at din nye Invisalign® bøjle kan stramme let, når du skifter bøjle hver 7.-9. dag. Dog vil dette ikke gøre ondt, når du har passeret de første 3 uger af forløbet.

Når du har bøjlen på, må du ikke spise mad. Du skal derfor tage din skinner af, når du indtager et måltid. Det er dog tilladt at drikke vand med Invisalign® bøjlen på. Det er derudover ikke forbudt at drikke andre drikkevarer med skinnerne på, men du skal blot være opmærksom på, at andre drikkevarer såsom sodavand eller kaffe kan skade eller misfarve bøjlen. Derfor anbefaler vi, at du skylder efter med vand, hvis du indtager andre drikkevarer, imens du bærer Invisalign®.

Vi kan desværre ikke give dig en endelig pris, før vi har haft besøg af dig i vores klinik i København. Prisen afhænger nemlig af dine tænders udseende samt dit bid. Vi tilbyder dog afbetalingsordninger, hvor du næsten selv kan designe, hvor meget du betaler for din bøjle om måneden.

Rygning kan misfarve skinnerne, og det anbefales derfor, at skinnerne tages ud, hvis du ryger. Dette er dog udelukkende for at holde Invisalign® bøjlen gennemsigtig.

For at opnå det bedste og hurtigste resultat, skal du bære skinnerne i 22 af døgnets 24 timer. Derfor skal du sove med skinnerne om natten, så du kan tage Invisalign® bøjlen af ved dine måltider.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du besøger os hver 6.-8. uge på vores adresse i København. Hvis dette ikke er muligt, bør du tag en snak med en af vores tandspecialister, for at høre dine muligheder.

Det korte svar er; ja stort set alle tandstillinger kan i dag tilrettes med Invisalign®. I meget få tilfælde vil du blive anbefalet en konventionel bøjle i stedet for. Kontakt os derfor, for at få en gratis forundersøgelse i København, der giver dig svar på, om netop dine tænder egner sig til at blive reguleret med en Invisalign® bøjle.