Usynlig tandretning med Invisalign

Invisalign® i København

Invisalign® er den perfekte behandlingsmulighed for folk med lettere skæve tænder, som ikke ønsker at have synlige tandbøjler. Den innovative måde at få rettet tænder på er blevet meget populær, og hos UNIQUEALIGN tilbyder vi professionel og specialiseret behandling med Invisalign-skinnerne fra vores klinik i København.

Behandling med Invisalign® i København

UNIQUEALIGN er en klinik i København, der specialiserer sig i tandregulering med de usynlige tandskinner fra Invisalign®. Vores team består af et hold af specialiserede tandlæger, tandplejere og tandteknikere, der har mange års erfaring med tandregulering og den usynlige bøjle.

Invisalign® – den usynlige bøjle

De usynlige skinner gør, at du under forløbet er generet af tandreguleringen så lidt som overhovedet muligt. Med Invisalign® kan du både spise og drikke, hvad du har lyst til under behandlingen, uden at din forfængelighed lider overlast, da skinnerne nemt kan tages af og på. Det er dog vigtigt, at sørge for at børste tænder efter hvert måltid, inden du tager skinnerne på igen, for at opretholde god og omhyggelig mundhygiejne. 

Skinnerne laves af et meget tyndt og gennemsigtigt materiale, der gør, at du kan få rettet dine tænder, uden at det vil blive bemærket.

Derudover er bøjlen også en meget nænsom måde at rette tænder på, da tandreguleringen består af den løbende udskiftning af skinnerne, eftersom tænderne løbende rykker sig med de skiftende skinner. Undervejs i tandreguleringen inviterer vi dig desuden til løbende kontroller i vores klinik i København, for at sikre at alt rykker sig og forløber som planlagt.

Med mange års erfaring inden for tandregulering ved vi godt, at smilet bærer en stor del af vores selvtillid og at skæve tænder somme tider kan påvirke selvtilliden negativt. Hos UNIQUEALIGN er vi nogle af de mest erfarne specialister i Invisalign® i København, og det er altid vores specialtandlæge, der laver forundersøgelserne, så du kan få svar på alle dine spørgsmål fra begyndelsen. Hvis du vil vide mere om hele behandlingsprocessen med de usynlige skinner, har vi lavet et overblik over de 7 steps, som vi har delt behandlingen ind i, for at vise alle vores patienter præcis hvad de kan forvente.

Sundhedsfaglighed

Hos UNIQUEALIGN er vi fagspecialister fremfor alt, og derfor vil vi også kunne rådgive dig om andre løsninger, hvis Invisalign-skinnerne skulle vise sig ikke at være en hensigtsmæssig løsning for dig. Vi har mange års ekspertise indenfor tandregulering og vil derfor også kunne foreslå andre tandretningsmetoder – evt. i forbindelse med et forløb med usynlige skinner.

Udbydere af usynlige skinner anvender ofte slibning af tænderne som et værktøj til at forkorte behandlingen. Slibning af tænder bør dog altid holdes på et minimum, da det kan give gener som fx isninger i tænderne. Som specialtandlæger fokuserer vi ikke kun på at give dig et flot smil – det skal også være et smil, der er sundt, og som fungerer på lang sigt. Derfor bestræber vi os altid efter at tilrettelægge din behandling sådan, at du ikke får slebet på dine tænder. 

Central placering i København

Vi tilbyder effektiv og nænsom tandregulering i København, fra vores klinik på Peter Bangs Vej 7A, på Frederiksberg. Klinikken ligger i gå-afstand fra Fasanvej metrostation, og flere busruter kører lige til vores dør. Derudover har vi også 2 timers gratis parkering ude foran vores klinik.