Gennemsigtige skinner –
gennemsigtige priser

Du har sikkert prøvet det før; at betale for pakkeløsninger med fordele og tjenester, som du i virkeligheden aldrig får brug for. Det samme kan gøre sig gældende med tandregulerende behandlinger, og derfor skal man være opmærksom.

Men sådan er det ikke hos UNIQUEALIGN. Vi garanterer gennemsigtige skinner til gennemsigtige priser, så du kan være tryg, når du indgår i et Invisalign® behandlingsforløb. Du betaler udelukkende for det, du har behov for – hverken mere eller mindre. Vi giver dig dermed en fast Invisalign-pris på din behandling, inden vi går i gang.

Usynlig tandretning med Invisalign

PRISEN DER PASSER TIL DIT BEHOV

For at sikre, at du får en fair pris på din behandling, vil prisen på din behandling altid afspejle dit unikke behov. Du kan også betale med en fleksibel betalingsordning fra 500 kr. om måneden.

Vi tilbyder en 60 minutters gratis forundersøgelse med vores specialtandlæge, så vi sammen kan finde frem til den behandling, der passer bedst til dine behov og ønsker. Med den nemme booking på vores hjemmeside er du kun få klik væk fra en gratis forundersøgelse.

Ligesom forundersøgelsen er gratis, er den også uforpligtende. Så er du i tvivl om, hvilken behandlingstype der er mest hensigtsmæssig for dig, eller om det overhovedet er en behandling med Invisalign®, der er den mest rigtige for dig, så kan du blive klogere til denne forundersøgelse.

Hvis du kunne tænke dig allerede nu at få en indsigt i de forskellige Invisalign-priser, behandlingerne har, giver vi dig nedenfor et overblik over, hvad du kan forvente.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til tidsbestillingen eller andet relateret til vores Invisalign-behandlinger.

Minimalt behov

Du har minimale skævheder i tænderne af kosmetisk karakter.

Behandlingspris:

Fra 25.000 kr.

Mildt behov

Du har lette skævheder i tænderne af kosmetisk karakter.

Behandlingspris:

Fra 30.000 kr.

Moderat behov

Du har flere skævheder i tænderne men ingen problemer med dit bid.

Behandlingspris:

Fra 38.000 kr.

Svært behov

Du har større skævheder i tænderne og milde problemer med dit bid.

Behandlingspris:

Fra 48.000 kr.

Prisen på din behandling vil afhænge af, hvordan dine tænder ser ud, og hvordan du bider sammen.

Derfor er ovenstående priser blot en indikation, og vi kan først give dig en endelig pris i forbindelse med vores gratis og uforpligtende forundersøgelse med vores specialtandlæge.

uniquealign_model

ET SIKKERT SMIL TIL EN FAIR PRIS

Hos UNIQUEALIGN får du altid en fair pris på din behandling. Glem alt om pakker og menuer med fordele og tjenester du aldrig får brug for. Hos os betaler du selvfølgelig kun for det, du har behov for – hverken mere eller mindre. Endelig får du altid en fast pris på den behandling, du har behov for, inden du går i gang.

FLEKSIBEL AFBETALINGSORDNING

Alle fortjener et flot smil, men vejen dertil kan være omkostningstung, og for mange kan engangsbeløbet for en behandling virke uoverskuelig. Derfor har vi hos UNIQUEALIGN stort fokus på at sikre en fleksibel afbetalingsordning, som garanterer en let, overskuelig og mulig betaling for din Invisalign-behandling.

Hos os får du derfor en afdragsordning, som deler betalingen af din Invisalign-behandling op i flere bidder, der passer til dine unikke ønsker og dit budget. Vi fastsætter betalingen og de løbende afdrag sammen.

Med vores fleksible afbetalingsordning er der altså ikke lang vej til at opnå det smil, du har drømt om, gennem en af vores behandlinger med Invisalign®. Vi synes ikke, at betalingen bør være en hindring for din behandling. Dit smil skal du trods alt bære rundt på resten af dit liv.

10% STUDIERABAT

Vi ved, at skæve tænder kan skabe usikkerhed – særligt når man er ung. Hvis du er utilfreds med din tænder, kan du garanteret også nikke genkendende til, at du undgår at vise et stort smil frem over for andre, i frygten for hvad de vil tænke. Det synes vi er synd, og det vil vi gerne gøre vores for at lave om på.

Hos UNIQUEALIGN ønsker vi at give dig en behandling, der gør dig mere tilfreds – vi synes, at alle fortjener et smil, de ikke er bange for at vise frem. Men som studerende ved vi, at pengene ikke rækker langt og luft i økonomien er der ikke meget af. Af den grund ønsker vi ligeledes at hjælpe dig med at sikre en tilgængelig Invisalign-pris, der er mere økonomisk overkommelig. Derfor tilbyder vi 10% studierabat til studerende.