Invisalign pris uden skjulte omkostninger

Hos UNIQUEALIGN garanterer vi gennemsigtige skinner til gennemsigtige priser, så du kan være tryg, når du indgår i et Invisalign® behandlingsforløb.

Du betaler udelukkende for det, du har behov for – hverken mere eller mindre.

Vi giver dig dermed en fast Invisalign-pris på din behandling, inden vi går i gang.

Invisalign pris, din usynlige tandbøjle

PRISEN PÅ INVISALIGN, DER PASSER TIL DIT BEHOV

Prisen på din behandling vil afhænge af, hvordan dine tænder ser ud, og hvordan du bider sammen.

Derfor er ovenstående priser blot en indikation, og vi kan først give dig en endelig pris i forbindelse med vores gratis og uforpligtende forundersøgelse med vores specialtandlæge.

Minimalt behov

Du har minimale skævheder i tænderne af kosmetisk karakter.

Fra 25.000 kr.
Læs mere

Mildt behov

Du har lette skævheder i tænderne af kosmetisk karakter.

Fra 30.000 kr.
Læs mere

Moderat behov

Du har flere skævheder i tænderne men ingen problemer med dit bid.

Fra 38.000 kr.
Læs mere

Svært behov

Du har større skævheder i tænderne og milde problemer med dit bid.

Fra 48.000 kr.
Læs mere

For at sikre, at du får en fair pris på din behandling, vil prisen på din behandling altid afspejle dit unikke behov.

Du kan også betale med en fleksibel betalingsordning fra 500 kr. om måneden.

Vi tilbyder en 60 minutters gratis forundersøgelse med vores specialtandlæge, så vi sammen kan finde frem til den behandling, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Med den nemme booking på vores hjemmeside er du kun få klik væk fra en gratis forundersøgelse. Ligesom forundersøgelsen er gratis, er den også uforpligtende.

Så er du i tvivl om, hvilken behandlingstype der er mest hensigtsmæssig for dig, eller om det overhovedet er en behandling med Invisalign®, der er den mest rigtige for dig, så kan du blive klogere til denne forundersøgelse.

Hvis du kunne tænke dig allerede nu at få en indsigt i de forskellige Invisalign-priser, behandlingerne har, giver vi dig nedenfor et overblik over, hvad du kan forvente.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til tidsbestillingen eller andet relateret til vores Invisalign-behandlinger.

ET SIKKERT SMIL TIL EN FAIR PRIS

Hos UNIQUEALIGN får du altid en fair pris på din behandling. Glem alt om pakker og menuer med fordele og tjenester du aldrig får brug for.

Hos os betaler du selvfølgelig kun for det, du har behov for – hverken mere eller mindre. Endelig får du altid en fast pris på den behandling, du har behov for, inden du går i gang.

FLEKSIBEL AFBETALINGSORDNING

Alle fortjener et flot smil, men vejen dertil kan være omkostningstung, og for mange kan engangsbeløbet for en behandling virke uoverskuelig.

Derfor har vi hos UNIQUEALIGN stort fokus på at sikre en fleksibel afbetalingsordning, som garanterer en let, overskuelig og mulig betaling for din Invisalign-behandling.

Hos os får du derfor en afdragsordning, som deler betalingen af din Invisalign-behandling op i flere bidder, der passer til dine unikke ønsker og dit budget.

Vi fastsætter betalingen og de løbende afdrag sammen.

Med vores fleksible afbetalingsordning er der altså ikke lang vej til at opnå det smil, du har drømt om, gennem en af vores behandlinger med Invisalign®.

Vi synes ikke, at betalingen bør være en hindring for din behandling. Dit smil skal du trods alt bære rundt på resten af dit liv.

10% STUDIERABAT

Vi ved, at skæve tænder kan skabe usikkerhed – særligt når man er ung.

Hvis du er utilfreds med din tænder, kan du garanteret også nikke genkendende til, at du undgår at vise et stort smil frem over for andre, i frygten for hvad de vil tænke.

Det synes vi er synd, og det vil vi gerne gøre vores for at lave om på.

Hos UNIQUEALIGN ønsker vi at give dig en behandling, der gør dig mere tilfreds – vi synes, at alle fortjener et smil, de ikke er bange for at vise frem.

Men som studerende ved vi, at pengene ikke rækker langt og luft i økonomien er der ikke meget af.

Af den grund ønsker vi ligeledes at hjælpe dig med at sikre en tilgængelig Invisalign-pris, der er mere økonomisk overkommelig. Derfor tilbyder vi 10% studierabat til studerende.

Gennemsigtig Invisalign pris – hele vejen igennem

Hos os starter dit forløb med en gratis konsultation, som foretages personligt af vores specialist i tandretning, Sornsiri Sae-Wang. Gennemsigtighed og en åben dialog er vigtigt for os, så du kan få den bedst mulige start på dit forløb med Invisalign®.

Ved den gratis forundersøgelse, vil du få lavet et 3D-scan af dine tænder, som vil danne udgangspunkt for skinnerne. Vi vil også tage røntgenbilleder og fotos af dine tænder, så vi på den måde kan sikre os, at have fået et grundigt indblik i hvad der eventuelt gemmer sig udenpå, men også under overfladen.

Ved kombinationen mellem røntgenbillederne, fotos og 3D-scanningen fremstiller vi både en skræddersyet behandlingsplan, samt en simulering af hvordan dine tænder vil rykke sig. På den måde vil du få et indblik i, hvordan det færdige resultat vil se ud.

Da den endelig pris afhænger af behandlingsplanen, er denne ikke mulig ved første konsultation. Vi har dog ofte mulighed for at udregnet et ret præcist overslag, så du på forhånd får så godt et indblik ind i prisen som muligt.

Vi tror på, at når det kommer til tryghed, så er gennemsigtighed det vigtigste. Derfor gør vi meget ud af, at du skal kende til alle informationerne, også prisen, fra første gang vi mødes. På den måde kan du føle dig helt tryg ved en behandling med Invisalign hos os.

Hvis du ønsker at vide mere om behandlingen fra start til slut, så har vi udarbejdet 7 steps, som giver et mere detaljeret og gennemsigtigt indblik i processen til det perfekte smil.

Hvad der overordnet indgår i prisen for behandling med Invisalign

Det kan være svært at give en generel pris for behandlingen med Invisalign®, da det afhænger af sværhedsgraden i dit behov.

Længere oppe på siden kan du se en oversigt af indikationen for prisen af de forskellige behov, hvilket giver dig et bedre indblik i, hvad du kan forvente af prisklasser.

Vi har her samlet en oversigt over, hvad du kan forvente der indgår i din Invisalign® pris, uanset dit behov:

  • Et personligt behandlingsforløb med skinner særligt skræddersyet til dig
  • Løbende kontrol
  • Tråd og retentionsskinne
  • Efterkontrol for et sikkert smil


Når du har startet behandlingen med dine skræddersyede skinner, så laver vi løbende kontroller af din Invisalign behandling. På den måde kan vi bedst muligt følge dig i processen, og sikre os at behandlingen forløber som planlagt.

Ligeledes kan vi besvare de spørgsmål du eventuelt måtte få undervejs, så du føler dig i så trygge hænder som muligt.Efter din behandling er slut, får du påsat en lille tråd på indersiden af tænderne, samt en usynlig skinne, lig de andre skinner du har haft i forløbet.

Denne skinne kalder vi en ’retentionsskinne’ eller ’natbøjle’, og det er en skinne, du blot skal bruge om natten. Tråden og retentionsskinnen sørger for at fastholde dit perfekte smil, efter behandlingen er slut.

Vi vil gerne sikre os, at dit nye velfortjente smil er kommet for at blive. Derfor tilbyder vi også en efterkontrol én måned og seks måneder efter, du har afsluttet din behandling.

Det er vigtigt for os, at resultatet er vedvarende, og at du fortsat kan føle dig glad og tryg med dit nye smukke smil.

Vil du vide mere?

Klik herunder for at kontakt os pr. telefon eller e-mail. Vi svarer glædeligt på dine spørgmål eller forespørgsler.