Invisalign

Få en næsten usynlig bøjle med Invisalign

Med Invisalign behøver du ikke at vente med at smile til behandlingen med din tandbøjle er færdig. 

Skinnerne er nemlig stort set usynlige, og det betyder, at du kan smile dig gennem hele behandlingen.

Invisalign tandspecialister
Invisalign København - behandling med Invisalign

Hvad er Invisalign?

Invisalign er verdens første gennemsigtige skinner og bøjle. Skinnerne er en innovativ og højteknologisk behandlingsmulighed, der har gjort det endnu mere attraktivt at få rettet tænder i dag. 

Med en skinne reguleres tænderne til den ønskede position via en komfortabel Invisalign bøjle på en nænsom, men effektiv måde. 

Den gennemsigtige og næsten usynlige bøjle fra Invisalign står altså i stor kontrast til de meget tydelige togskinner, som mange forbinder med det at have bøjle. 

Skinnerne er fremstillet af gennemsigtigt plast, der er skræddersyet således, at de passer perfekt til lige præcis dine tænder. Bøjlen skal udskiftes hver 7. – 9. dag.

Et unikt forløb med Invisalign

Ligesom at skinnerne er udformet, så de passer ind i dit unikke behandlingsforløb, så tilpasses antallet af skinner ligeledes til hver enkelt person, så du får det antal skinner, netop du har behov for. Skæve tænder kan være generende på mange måder – fysisk såvel som mentalt.

Heldigvis er der hjælp at hente med Invisalign – blandt andet ved hjælp af tandbøjler, som kan rette på tændernes uhensigtsmæssige tandstilling. Men det er ikke alle, der ønsker togskinner, som er synlige for alle.

Her er Invisalign en oplagt behandlingsmulighed. Læs mere om, og få viden om Invisalign, så du føler dig tryg i dit forløb. Du kan også læse om vores overordnede 7 steps til det perfekte smil.

Variation

Antallet af skinner varierer, og du vil få mellem 10 og 50 bøjler til dit behandlingsforløb. Skinnerne er alle forskellige og flytter trinvis tænderne en smule.

Efterhånden som behandlingsforløbet skrider frem, bevæger tænderne sig til den ønskede position.

 Som erfaren Invisalign-behandler anvender vores specialister inden for tandretning det populære og effektive system på en lang række af forskellige tandstillingsproblemer.

Derfor skal du vælge en usynlig bøjle fra Invisalign

Invisalign-skinnerne rummer mange fordele. For udover at være gennemsigtige, så sidder din bøjle ikke fast på tænderne. Den kan derfor nemt tages af, når du skal spise.

Da skinnen er gennemsigtig og dermed næsten usynlig, vil den ikke påvirke dit sociale liv.Du kan spise og drikke, som du plejer, mens du er i gang med din behandling. For når du skal indtage mad eller drikke, skal du blot tage skinnen ud.

Der er altså ingen begrænsninger, når det kommer til mad og drikke i modsætning til andre bøjler, som kan begrænse dig på dette område, da noget mad kan risikere at sidde fast i bøjlen.


Dog bør man undgå at drikke eksempelvis kaffe med skinnerne på, da de ellers kan blive misfarvet. Derudover er behandlingen med Invisalign en meget komfortabel måde at få rettet tænder på.

Bøjlen fylder relativt lidt i munden og irriterer ikke dine slimhinder eller tunge på samme måde, som eksempelvis traditionelle togskinner gør.
Med Invisalign er der også fordele, når det kommer til mundhygiejne og modvirkning af gener i forbindelse med skæve tænder. Skæve tænder kan nemlig være svære at holde rene.

Skinnerne hjælper med at modvirke gener og bidrager til en god tandsundhed. Med bøjlens aftagelige funktion kan du stadig børste dine tænder, som du gjorde, før du havde skinnerne. Desuden kan skæve tænder nedsætte dit bid og tyggefunktionen og være skyld i daglige gener. Invisalign behandlingen kan hjælpe til et mere optimalt bid, som retter op på disse udfordringer.

Hos UNIQUEALIGN samarbejder vi tæt sammen med Tandregulering KBH, som vi deler klinik med på Frederiksberg. Sammen har vi mange års erfaring med tandretning v.h.a blandt andet bøjler.

Vælg Invisalign fordi

Sådan foregår behandlingen med en bøjle fra Invisalign

Forløbet inden behandlingen

Ved den første gratis konsultation foretager vores specialtandlæge en vurdering af, hvorvidt en behandling med Invisalign-skinner er den rigtige behandling for dig.

Hvis det vurderes at være tilfældet, udarbejder vi en behandlingsplan, der er baseret på faglig ekspertise og en 3D-scanning af dine tænders nuværende position, som danner udgangspunktet for din bøjle.

Udover 3D-scanningen tager vi også røntgenbilleder og fotos af dine tænder og dit smil, så vi kan skræddersy den rette Invisalign behandling til dig.

Vi fortæller dig om forløbet, du skal igennem, således at du er helt tryg og ved, hvordan forløbet vil komme til at forløbe, og hvad du skal være opmærksom på med din nye bøjle.

Udover informationer om selve behandlingen, vil vi ligeledes give dig et indblik i, hvad Invisalign behandlingen vil komme til at koste, og hvilke muligheder du har for betaling.

Med de rette billeder, information om behandlingsforløbet og efter en god dialog baseret på dine forventninger og ønsker, er du nu klar til at få fremstillet din individuelle Invisalign-bøjle.

Når du har fået din Invisalign bøjle

Som nævnt tidligere skal du huske at udskifte din bøjle hver 7.-9. dag – sådan forholder det sig i hvert fald som regel. Det er individuelt og afhænger af, hvor kompleks en tandretning der er tale om.

Vi vil naturligvis vejlede dig i, hvornår dine skinner skal udskiftes med et nyt sæt.

Invisalign-skinnerne skal skiftes løbende, så dine tænder tilrettes kontinuerligt under behandlingen med en smule mere for hver dag, der går.

Hver skinne retter dine tænder med omkring 0,2 – 0,3 mm. For at opnå de hurtigste og mest effektive resultater skal du være opmærksom på, at det kræver, at du anvender skinnen i minimum 22 timer i døgnet.

Så du kan godt tage bøjlen ud, hvis du skal deltage i et arrangement, hvor du ikke ønsker at bære den, men vi opfordrer til, at du bør begrænse dette mest muligt.

Under dit behandlingsforløb med din Invisalign bøjle kontrollerer vi, om din tandregulering forløber efter hensigten, og at eventuelle afvigelser løbende bliver korrigeret.

Antallet af konsultationer hos tandlægen varierer fra person til person, men det er enten hver 4, 6, 8 eller 10 uge. Når du har anvendt din sidste Invisalign bøjle, kan du finde det store smil frem og betragte dit flotte resultat.

Selvom din behandling er færdig, vil vi dog ikke give helt slip på dig endnu. Vi vil nemlig gerne sikre, at dit resultat holder. Derfor vil vi gerne se dig til et tjek den første måned og seks måneder efter endt behandling med Invisalign.

Hvad koster en behandling med Invisalign bøjle?

Prisen for en Invisalign-behandling afhænger af, hvor meget dine tænder skal rettes. Hos UNIQUEALIGN vil vi gerne sikre dig et trygt og forudsigeligt behandlingsforløb.

Hvis du besøger os til en gratis forundersøgelse, vil vi derfor give dig et overslag over, hvad din behandling med bøjle vil komme til at koste. Du er altså sikker på at kende prisen, inden du går i gang med behandlingen.

Vi ved godt, at en tandregulering ikke er en billig affære. Omvendt synes vi ikke, at betalingen skal forhindre dig i at opnå et smil, du er mere tilfreds med. Derfor tilbyder vi en fleksibel afbetalingsordning på din behandling med Invisalign, som deler betalingen op i flere rater. 

De løbende afdrag vil vi fastsætte sammen. For studerende tilbyder vi ligeledes at trække 10 % af prisen, så tandretningen og brugen af din bøjle bliver mere overkommelig.

Hvor hurtigt kan du se resultater?

Vores mål er naturligvis at skabe de bedste resultater med Invisalign, som lever op til dine forventninger.

For at sikre dette, laver vi et præcist og fejlfrit 3D-scan af dine tænder, som gør det muligt at skræddersy en behandling og bøjle, der passer perfekt til dig og dine behov.

Ved hjælp af den effektive teknologi bag 3D-scanningen, er det muligt for os at fremstille en simulering af, hvordan dine tænder vil rykke sig, så du kommer til at opnå det smil du ønsker. Og de resultater, du med behandlingen og Invisalign vil opnå, får du mulighed for at se allerede ved 3D-scanningen.

Med Dr. Wang, der er uddannet specialist i tandretning, kan vi forudsige og kontrollere, hvad der skal til for at opnå de ønskede resultater.

Er en Invisalign bøjle det rette valg for dig?

Du kan booke en gratis forundersøgelse, hvor du kan få 60 minutters snak med vores specialtandlæge i tandretning.

  • Vi vil lave en grundig undersøgelse af dine tænder, snakke om dine forventninger til en tandregulerende behandling samt fremlægge mulighederne for at indfri dem.
  • Vi vil herefter vurdere, hvorvidt og hvordan en Invisalign bøjle kan hjælpe dig.

Alle de spørgsmål du ønsker svar på vedrørende Invisalign behandlingen, vil vi til forundersøgelsen ligeledes være behjælpelige med at svare på.

Det er ganske simpelt at booke en forundersøgelse hos os. Det eneste du skal gøre er at udfylde en kort formular.

Efter det har du taget det første skridt mod det smil, du går og drømmer om. Til forundersøgelsen hjælper vi dig med at tage det næste.

Invisalign FAQ

Et forløb varierer i pris alt efter dine ønsker, og hvor langt et forløb dine tænder har behov for. Prisen varierer mellem alt fra 28.000 KR. til 48.000 KR.

Vi tilbyder derudover mulighed for en fleksibel og unik finansieringsaftale.

UniqueAlign gør det muligt for dig, at fortsætte din hverdag som før med en diskret og næsten usynlig bøjle.


Du kan dermed opnå dit drømmesmil uden æstetiske gener.

Hvor lang tid din behandling varer kommer an på, i hvor stor grad dine tænder skal korrigeres. Som hovedregel varer størstedelen af behandlingerne mellem 6 og 12 måneder. Dog kan behandlingstiden i nogle tilfælde være både kortere og længere.

Det bedste ved Invisalign er, at den er brugervenligt i hverdagen. Du kan tage skinnerne af og på, og du kan derfor spise, hvad du plejer, drikke hvad du plejer osv. Bøjlen er hygiejnisk og nem at rengøre.

Den generer ikke dit tandkød, og du vil ikke opleve fysiske gener af denne karakter.

Med Invisalign benytter du en gennemsigtig, næsten usynlig, bøjle, hvor du efter første 3D-scanning modtager mellem 10-50 bøjler, som du løbende udskifter med.

Disse skræddersyede bøjler tilpasser dine tænder uden store smerter. Modsat er de velkendte traditionelle togskinner synlige og generende både æstetisk og fysisk og upraktiske at rengøre.

Dertil strammes skinnerne, og der er ofte større smerte i både kæbe, tandkød og mund.