Invisalign

Visualiser dit drømmesmil med tandregulering med Invisalign®

Vejen til det perfekte smil behøves ikke være besværlig.

Fortsæt hverdagen med Invisalign®

Med en tandregulering med Invisalign® er der mulighed for at få udbedret en lang række udfordringer – både kosmetiske og tandtekniske.

Invisalign er en gennemsigtig skinne, der gør det komfortabelt at bruge bøjle i hverdagen.

Skinnens tynde design gør, at du ikke bliver påvirket i dine daglige gøremål, og alt imens arbejder bøjlen diskret på at rette dine tænder.

Skinnen tilpasses dine ønsker, og gennem en tandregulering med Invisalign® får du nemt og funktionelt det smil, du drømmer om.

I takt med at teknologien udvikler sig, har Invisalign® skabt en højteknologisk metode til at visualisere tandsættet før, under og efter behandling.

Det betyder, at et tandsæts bevægelser er blevet 75% mere forudsigelige.

Det giver vores tandlæger mulighed for at få et overblik og viden om skinnernes påvirkning på de individuelle patienters tandsæt gennem hele behandlingen.

Med det kommer der en gennemsigtighed for patienten, da behandlingen og dens varighed kan kortlægges og visualiseres gennem hele processen ved en tandregulering med Invisalign®.

Skinnerne fra Invisalign® er aftagelige, og du går derfor ikke på kompromis med din tandhygiejne, da både tænder og bøjle er nemme at rengøre.

Du kan derfor nemt fortsætte med at vedligeholde dine tænder, ved at børste dine tænder grundigt og anvende tandtråd på daglig basis.

Sådan foregår en tandregulering med Invisalign®

For en dybdegående beskrivelse af de forskellige steps fra forundersøgelse til drømmesmilet kan du læse vores 7 steps til de perfekte smil.

Inden du kan gå i gang med en tandregulering med Invisalign®, skal du først have en gratis, uforpligtende forundersøgelse med vores specialtandlæge.

Det gøres for, at vi kan vurdere, hvorledes en Invisalign-skinne er det rigtige valg for dig og dine tænder, men også så du kan føle dig tryg i forløbet.

Ved forundersøgelsen får du lavet en 3D-scanning af dine tænder, som bliver udgangspunktet for tandregulering med Invisalign.

Hvis det vurderes, at skinnerne er den helt rigtige løsning for dig, bliver der lavet en behandlingsplan, som er skræddersyet ud fra dine tænder og ønsker. Her får du indblik i, hvordan forløbet kommer til at foregå, samt hvad behandlingen kommer til at koste.

Prisen på Invisalign®

Vi stræber efter, at alle kan være selvsikre i sit smil, og vi forsøger derfor at gøre betalingen så overkommelig for dig som muligt.

Du kan vælge enten at betale som et engangsbeløb eller med en fleksibel afbetalingsordning. Skulle du være studerende ved vi, at tandregulering ikke står øverst i budgettet, og vi tilbyder derfor 10% af prisen for studerende.

Du er nu klar til at få skræddersyet dine Invisalign-skinner. Forløbet består af skinner, der jævnligt udskiftes.

Antallet ligger oftest mellem 12 til 48 skinner, men varierer fra person til person. Du får flere sæt skinner med hjem, så du selv kan udskifte dem. Så er du klar til at smile selvsikkert til verden med din nye usynlige bøjle.

Begynd dit forløb med tandregulering med Invisalign® og besøg os hos UNIQUEALIGN i vores klinik i København.

Vil du vide mere?

Klik herunder for at kontakt os pr. telefon eller e-mail. Vi svarer glædeligt på dine spørgmål eller forespørgsler.