Tandregulering med Invisalign – Smil dig gennem hele behandlingen

Tandregulering med Invisalign – Smil dig gennem hele behandlingen

Vi ved hvor vigtigt smilet er, og hvor vigtigt det er at kunne vise det stolt frem. Vi ved derfor også, at skæve tænder ikke kun kan have en fysisk påvirkning, men også hvor stor en påvirkning det kan have mentalt. Ved tandregulering bliver tænder og kæber, som er placeret forkert, korrigeret.

Tandregulering er ikke kun kosmetisk

Det er oftest de kosmetiske aspekter ved skæve tænder, som påvirker os mentalt. Der er dog også sundhedsmæssige årsager til, at man retter skæve tænder og kæber. Det er nemlig nemmere at holde lige tænder rene. Ved at holde tænderne rene mindskes risikoen for tandnedbrydning og paradontitis, som kan føre til at tænderne falder ud.

Der er også sundhedsmæssige påvirkninger ved en skæv kæbe, som kan give kæbeledsproblemer, grundet belastning af tyggemusklerne. Det kan senere føre til andre fysiske problemer som hovedpine samt smerter i ryg, skuldre og nakke.

Tandregulering kan altså være vigtigt både af kosmetiske grunde, så man kan smile frit og stolt, men også sundhedsmæssigt, så man ikke får forværrede gener senere i livet.

Hos os foregår tandregulering med Invisalign, som er gennemsigtige skinner. For nogen kan tanken om den meget synlig bøjle, som vi traditionel forbinder med rettelse af tænderne, afskrække beslutningen om at starte på behandlingen. Det er ikke et problem med de næsten usynlige skinner, som lader dig smile ubekymret gennem hele behandlingen.

Så nemt er tandregulering med Invisalign

Behandlingen foregår ved at du får et antal skræddersyet skinner, som skal skiftes hver 7. – 9. dag. Skinnerne kan du helt selv skifte, hvilket gør processen mere fleksibel, da du ikke er lige så afhængig af os undervejs i behandlingen, som ved en traditionel bøjle. Antallet af skinner bliver bestilt efter lige netop dit behov.

Vi overlader dig selvfølgelig ikke helt til dig selv. Vi har løbende kontrol, for at sikre at dine tænder følger behandlingsplanen og rykker sig som planlagt.

Invisalign københavn behandling
Invisalign pris, 10% studierabat

Skulle der derfor opstå afvigelse fra planen, kan vi nemt komme tilbage på sporet. Antallet af de løbende konsultationer varierer efter behov, men det er som regel enten hver 4, 6, 8, eller 10 uge.

Udover at du selv skifter de gennemsigtige skinner, som regulerer tænderne kontinuerligt under behandlingen, så gør Invisalign det også nemmere for dig at spise og drikke uden forstyrrelser. Skinnen er nemlig let aftagelig, og skal tages af hver gang du spiser. Det gør, at du ikke skal bekymre dig om eventuelle madrester, som kan sætte sig fast i skinnen.

Find ud af om du har brug for tandregulering

For at finde ud af hvorvidt du har behov for tandregulering, eller hvorvidt det vil kunne afhjælpe dine problemer, tilbyder vi en gratis konsultation. Her vurderer vores specialister, om en behandling med Invisalign-skinnerne er det rette for dit behov. Er dette tilfældet, vil vi derefter begynde at kigge på behandlingsforløbet.

I nogle tilfælde er det ikke sikkert at Invisalign er den bedste løsning til lige netop dit behov. Vi ønsker at alle vores patienter får tilbudt den mest optimale behandling.  Skulle vi derfor vurdere at Invisalign ikke er den bedste løsning for dig, så vil vores hold af specialister stå klar til at rådgive i alternative metoder, som vil være mere passende til dit behov.

Begynd din rejse på vejen til et smil du kan være stolt af, og kontakt os for at sætte din første gratis konsultation op.

Invisalign