Tandretning for voksne

Tandregulering er i dag ikke kun for børn og teenagere, som har skæve tænder eller et stort overbid. Med den nytænkende Invisalign® bøjle er tandretning blevet for alle.

Gennemsigtige bøjler til voksne

Dette betyder, at tandregulering også er blevet populært hos de voksne, som har fortrudt, at de aldrig fik rettet op på tænderne som barn.

I dag er det muligt, at få tilrettet dine tænder – uden at dine kollegaer, venner eller familie nogensinde vil bemærke det. Hvis du synes, det lyder lidt for godt til at være sandt, bør du læse nedenstående, for at blive klogere på den usynlige Invisalign® bøjle for voksne.

Hvis du i mange år har overvejet at få rettet mellemrummet mellem dine fortænder eller tilrettet dine skæve tænder i undermunden, men altid har vippet tanken bort, når du tænkte på den traditionelle togskinne – så forstår vi godt dine bekymringer.

gennemsigtig bøjle med Invisalign

Det er aldrig for sent - heller ikke for de voksne

Hos UNIQUEALIGN tilbyder vi tandretning for voksne med den usynlige bøjle, Invisalign®. For alle interesserede er det muligt at booke en gratis forundersøgelse, hvor vi fortæller om bøjlens mange muligheder, og hvordan den kan løse dit problem.

Derudover tager vi dig med på rejsen gennem hele behandlingsprocessen, så du ved hvad du skal forberede dig på, når du får en tandretning som voksen.

Størstedelen af vores kunder er nemlig voksne som dig, der inderligt ønsker en tandretning. Tandretning for voksne er aldrig for sent, og vi er sikre på, at du vil elske beslutningen resten af dit liv. En tandretning er nemlig ikke kun forbundet med en snorlige række af tænder i over- og undermund, men i lige så høj grad med menneskers selvværd og selvopfattelse.

Tænder betyder mere end vi tror, og der findes intet som en skrå hjørnetand, der kan frembringe usikkerheden i os.

Hvorfor skal du vælge UNIQUEALIGN, når du skal have lavet en tandretning?

UNIQUEALIGN er en specialklinik i København, som er eksperter indenfor usynlige bøjlebehandlinger med Invisalign®. Vi tilbyder dig en behandling med gennemsigtige bøjler, som du løbende skal skifte hver 7.-9. dage. På denne måde vil dine tænder langsomt rykke sig i den rigtige retning – uden at andre vil bemærke at du gennemgår en bøjlebehandling.

Vi laver dagligt tandretninger for voksne, som har fortrudt, at de ikke fik tilrettet tænderne med togskinner som ung. Hos UNIQUEALIGN gør vi derfor alt for, at hjælpe vores kunder i mål med deres ønskede tandregulering – da vi ved, at skæve tænder, er noget der kan betyde meget for vores kunders selvtillid. Vores team består af specialiserede tandteknikere, som er eksperter i at tilrette tænder på den mest skånsomme og usynlige måde.

Igennem årene har vi hjulpet utallige kunder, som i dag er et flot smil rigere. Med de gennemsigtige skinner fra Invisalign®, bliver tandretning næsten som en leg. Læs blandt andet, hvad vores kunder siger om os og deres oplevelse af Invisalign® for voksne.

Har vi vagt din interesse? Så bør du læse vores ofte stillede spørgsmål eller kontakte os for at snakke med en af vores tandspecialister.