Usynlig bøjle Ansat
Usynlig bøjle hos uniqealign

Få rettet dine tænder med usynlige bøjler

Gennemsigtighed i mere end én forstand.

Mange stiller i dag store krav til tandbøjler, som bygger på ønsket om, at deres tandbøjle skal kunne ses så lidt som muligt. Netop det ønske tager vi hos UNIQUEALIGN højde for i vores behandlinger med usynlige bøjler.

Invisalign®: den næsten usynlige bøjle

Vi udfører behandlinger med bøjler fra Invisalign®, der er den form for tandregulering, som er sat i verden for at imødekomme ønsket om usynlige bøjler, der er diskrete og ikke går på kompromis med æstetik.

Bøjlerne er desuden praktiske, da de ikke begrænser dig i, hvad du må spise, da du tager skinnerne ud, når du spiser.

Usynlig bøje, ind til spcialisten

Behandling med Invisalign​

I dag er der andre – mindre synlige – måder, du kan få rettet dine tænder på, hvis du ønsker at få en tandretning. Her kommer Invisalign-skinnen ind i billedet.

Den er en fordelagtig løsning, når du er på udkig efter usynlige bøjler, der næsten ikke kan ses.

Den er nemlig udviklet i et gennemsigtigt materiale og består af tynde plastskinner. Bøjlen skal skiftes hver 7.-9. dag, og kan nemt tages af, når du skal spise.

Invisalign-systemet har opnået stor popularitet blandt bøjle-brugere – og med rette.

Dette fordi de usynlige bøjler fra Invisalign gør et utroligt effektivt stykke arbejde, samtidig med at de knap nok kan ses.

Bøjletypen er dog mest hensigtsmæssig til mindre tandstillingsfejl, som kræver en mindre gennemgribende behandling eller som tillægsbehandling i en lidt mere omfattende tandretning.

De usynlige bøjler er desuden skånsomme for både dit tandkød og din munds hygiejne, da bøjlerne laves til din mund og dermed formes, så de ikke sidder over dit tandkød.

Da de nemt kan tages ud, kan du børste tænder og bruge tandtråd med samme lethed, som før du startede behandlingen med Invisalign®.

Få et uimodståeligt smil med en usynlig bøjle

Vores usynlige bøjle kan give dig dét smil, du altid har drømt om. En behandling tager som udgangspunkt mellem 6 til 12 måneder men er uden tvivl ventetiden værd. Når først du har rutinerne ind under huden, føles tandretning som en leg.

Retning af tænder er en individuel proces, og derfor er det vigtigt, at du får vejledning om netop dit forløb af en af vores specialiserede medarbejdere.

Dette kan du få ved at booke en gratis forundersøgelse. Et forløb hos os kan variere fra alt mellem 10 til 50 usynlige bøjler – og vi slipper dig ikke, før vi opnår det perfekte resultat.

Selvom tandretning for voksne er en dyr proces, har vi endnu aldrig hørt en kunde sige, at det ikke var alle pengene værd. Det overrasker altid, hvad det perfekte smil kan gøre ved folks udstråling og selvtillid. Derfor er vi sikre på, at du ikke vil fortryde en behandling hos UNIQUEALIGN med vores usynlige bøjle.

Bøjler placeret på bagsiden af tænderne

Udover skinnen fra Invisalign® findes der andre usynlige bøjler, der placeres bag på tænderne, og som kun kan ses, hvis man gaber.

Denne type bøjle er tilsvarende de udvendige bøjler og monteres blot på indersiden af tænderne. Der er altså tale om et meget præcist bøjlesystem, som er utrolig effektivt til at rette på tænderne.

Ulempen ved denne type af bøjler er, at den optager tungens plads. Der kan derfor opleves øgede gener i tunge og slimhinder, særligt ved behandlingens begyndelse.

Du skal dermed være opmærksom på, at det vil tage noget tid at vænne sig til denne type usynlige bøjle.

Hvilke usynlige bøjler skal du vælge?

Det kan være svært selv at vurdere, hvilken behandling der er den mest hensigtsmæssige for dig. Det afhænger at dit behov for tandregulering og de resultater, du ønsker at opnå.

Derudover vil der også være nogle patienter, der kommer med nogle mere medicin-faglige udfordringer såsom skævt bid, hovedpine eller blister p.g.a. tandstillingen.

Disse udfordringer skal der selvfølgelig tages højde for, så eventuelle gener ikke forværres gennem forløbet med brug af usynlige bøjler.

Derfor står vores specialister hos UNIQUEALIGN klar til at hjælpe dig med at træffe den beslutning, som vil give dig de bedste resultater. Du kan nemt booke en gratis forundersøgelse, så vi kan tage en snak om dine ønsker.

Den bedste rådgivning

Hos UNIQUEALIGN udfører vi udelukkende behandlinger med de usynlige bøjler, Invisalign®.

Som specialister i tandregulering har vi dog både evnen og overblikket til at vurdere og rådgive om, hvilken type bøjle og behandling der er mest hensigtsmæssig for den enkelte patient, hvis ikke Invisalign-skinner er den bedste løsning.

Vi ved, hvor meget et pænt smil betyder for mange, og derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at opnå dette.