Få rettet dine tænder med usynlige bøjler

Gennemsigtighed i mere end en forstand.

Mange stiller i dag store krav til tandbøjler, som bygger på ønsket om, at deres tandbøjle skal kunne ses så lidt som muligt. Netop det ønske tager vi hos UNIQUEALIGN højde for i vores behandlinger med usynlige bøjler.

Vi udfører behandlinger med bøjler fra Invisalign®, der er en af de former for tandregulering, som er sat i verden til at imødekomme ønsket om usynlige bøjler, der er diskrete og ikke går på kompromis med æstetik.

Men hvilke muligheder har du egentlig, når det kommer til usynlige bøjler? Det giver vi dig svaret på her.


Invisalign®: de næsten usynlige bøjler

Når mange tænker på tandregulering, tænker de typisk på togskinner, ganebøjler eller natbøjler. Kun få er vidende om, at mulighederne inden for tandregulering har gennemgået en markant udvikling gennem de sidste ti år, som har resulteret i nye systemer inden for tandregulering.

Og der er i dag andre – mindre synlige – måder, du kan få rettet dine tænder på, hvis du ønsker at få en tandretning. Her kommer Invisalign®-skinnen ind i billedet. Den er en fordelagtig løsning, når du er på udkig efter usynlige bøjler, der næsten ikke kan ses. Den er nemlig udviklet i et gennemsigtigt materiale og består af tynde plastskinner. Bøjlen skal skiftes hver 7.-9. dag, og kan nemt tages af, når du skal spise.

Invisalign-systemet har opnået stor popularitet blandt bøjle-brugere. Dette fordi de usynlige bøjler fra Invisalign gør et utroligt effektivt stykke arbejde, samtidig med at de knap nok kan ses. Bøjletypen er dog mest hensigtsmæssig til mindre tandstillingsfejl, som kræver en mindre gennemgribende behandling.


Bøjler placeret på bagsiden af tænderne

Udover skinnen fra Invisalign® findes der usynlige bøjler, der placeres bag på tænderne, og som kun kan ses, hvis man gaber.

Denne type bøjle er tilsvarende de udvendige bøjler, og monteres blot på indersiden af tænderne. Der er altså tale om et meget præcist bøjlesystem, som er utrolig effektivt til at rette på tænderne.

Ulempen ved denne type usynlige bøjler er, at den optager tungens plads. Der kan derfor opleves øgede gener i tunge og slimhinder, særligt i behandlingens start. Du skal dermed være opmærksom på, at det vil tage noget tid at vænne sig til bøjlen.


Hvilke usynlige bøjler skal du vælge?

Det kan være svært selv at vurdere, hvilken behandling, der er den mest hensigtsmæssige for dig. Det afhænger at dit behov for tandregulering og de resultater, du ønsker at opnå. Derfor står vores specialister hos UNIQUEALIGN klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, som vil give dig de bedste resultater. Du kan nemt booke en gratis forundersøgelse, så vi kan tage en snak om dine ønsker.

Hos UNIQUEALIGN udfører vi udelukkende behandlinger med Invisalign®. Som specialister i tandretning har vi dog både evnen og overblikket til at vurdere og rådgive om, hvilken type bøjle og behandling, der er mest hensigtsmæssig for den enkelte patient. Vi ved, hvor meget et pænt smil betyder for mange, og derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at opnå dette.