Invisalign pris, 10% studierabat

Viden om Invisalign | Hvordan kan Invisalign hjælpe dig?

Dit smil er aldrig noget, som du bør skjule, og dine tænder har også en helt essentiel funktion for din krops sundhed og funktion. Det gør også, at det er vigtigt, at du vedligeholder og passer godt på dine tænder – hele livet igennem.

Derfor kan vi godt forstå, at det er vigtigt for dig, at vide mere om, hvad Invisalign® er og få tillid til den behandling, der går ind og påvirker både dit tandsæt og dit udseende. Af denne årsag har vi her samlet viden om Invisalign®, så du har de bedste forudsætninger for at træffe en beslutning, som du føler dig tryg ved.

Overordnet viden om Invisalign®

Invisalign® er verdens første gennemsigtige skinner til tandretning. Skinnen er den mindst synlige på markedet og deres tynde design, gør en forskel for både synlighed og komfort.

Dette unikke bøjlesystem har eksisteret siden 1997 og er siden blevet udviklet og optimeret i takt med, at teknologien også tillader mere. I dag er Invisalign® ikke bare tandregulering, men har også genereret innovativ viden om tandretning og skabt en højteknologisk metode, der kan visualisere tandsættet før, under og efter det er blevet rettet. Et tandsæts bevægelser er dermed blevet omkring 75% mere forudsigelige. I denne periode er viden om Invisalign® og tandregulering også blevet udbredt til hele verden.

Det teknologiske aspekt er også blevet udbredt, så en del Invisalign-udbydere og -behandlere i dag gør brug af specifikke systemer, skabt til at patienter og tandlæger kan få så præcist et overblik over tandretningsprocessen som muligt. ClinCheck® er ét af de systemer, der giver specialister overblik og præcis viden om Invisalign-skinnernes påvirkning af de individuelle patienters tænder og kan kortlægge hele processen og dens varighed for patienterne.

En anden teknologi, der er fulgt, i forlængelse af ambitionen om at gøre tandregulering mere præcis og komfortabel, er iTero®, som er en intra-oral scanner, der hurtigt kan oprette præcise digitale 3D-billeder af patientens tænder. Denne viden gør, at Invisalign-systemet markant hurtigere kan kortlægges inden behandlingen, som ofte er med til at skabe en større tryghed hos patienterne.

Teknologien er hurtig og effektiv, og vores patienter slipper helt for større ubehag i forbindelse med forundersøgelsen. Derimod kan man se frem til at få et grundigt indblik i tandstillingen, samt hvordan denne kan påvirkes af de usynlige skinner.

Dertil kommer, at Invisalign® også bruger en specialiseret 3D-printer til at fremstille de forskellige skinner, som patienterne løbende bruger og skifter ud under forløbet med tandretning. De 3D-printede skinner gør det – sammen med den øvrige, ovennævnte teknologi – muligt at lave så præcise skinner til hver enkelt patient, der tager højde for den viden om tændernes bevægelser og tandkødslinje, som Invisalign®s programmer har kortlagt.

Invisalign® i København

Hvad kan den usynlige bøjle?

Ingen tandsæt er ens, og nogle har større bidmæssige udfordringer end andre. Skinnerne kan derfor udbedre en lang række udfordringer af både kosmetisk karakter samt mere tandtekniske udfordringer. Læs med herunder for mere viden om, hvilke tandstillinger og typer af bid som Invisalign® blandt andet kan hjælpe med:

  • For tætsiddende tænder – Sidder ens tænder for tæt sammen, kan man i højere grad blive ramt af caries, og det kan være svært eller umuligt at bruge tandtråd.
  • Underbid – Tænderne i undermunden er mere fremme end i overmunden. Underbid kan give problemer med at bide fødevarer over og give overbelastning af kæbemuskler og -led.
  • Åbent bid – Tænderne i over- og undermund har ikke kontakt eller er kun i kontakt nogle steder. Dette kan give problemer med at tygge maden ordentligt og belaste kæbeled eller tyggemuskler.
  • Krydsbid – Når én eller flere tænder i overmunden sidder bagved tænderne i undermunden. I nogle tilfælde kan det skæve bid give skævhed i ansigtet og skabe kæbeproblemer samt forårsage hovedpine.
  • Mellemrum mellem tænderne – Retning af mellemrum sker ikke kun af kosmetiske grunde men kan også forebygge tandkødsskader, da tandkødet mellem tænderne ellers er blottet og ubeskyttet.
  • Dybt bid – Når man i høj grad ikke kan se tænderne i undermunden, da de dækkes af fortænderne i overmunden. Dette bid kan både skabe unødigt og skadeligt slid bagerst på de øverste fortænder og foran på fortænderne i undermunden og forøge risikoen for at tabe dine fortænder.

Vil du vide mere?

Klik herunder for at kontakt os pr. telefon eller e-mail. Vi svarer glædeligt på dine spørgmål eller forespørgsler.

Usynlig bøje, ind til spcialisten

Viden om processen med Invisalign®

Læs mere om de usynlige bøjler her

Som producent og udvikler af skinnerne og den medfølgende teknologi giver Invisalign® tandlæger og specialister landet over mulighed for at få licens og certificering i at udbyde skinnerne og benytte teknologien bag.

Derfor skal du også til en officiel udbyder, som fx UNIQUEALIGN, når du ønsker at indgå i en behandling med de usynlige skinner – og altså ikke “officielle Invisalign®-klinikker”. Hos UNIQUEALIGN anbefaler vi altid, at du går til en specialist i tandregulering, da alene licens og certificering i udbud af skinnerne og teknologien ikke garanterer, at disse anvendes korrekt.

Vi har ikke blot viden om skinnerne, men også om tandregulering og bøjler generelt, så hvis dine tænder ikke alene kan rettes med de usynlige skinner, kan vi vejlede dig om et alternativt forløb.

Hos UNIQUEALIGN får du taget billeder af dine tænder, og vi snakker om, hvilke resultater du ønsker. Herfra kan vi, gennem Invisalign®’s teknologi og viden om tandretning, tegne hele processen, så du kan se hele processen og det endelige resultat, inden du overhovedet er gået i gang. Som certificerede udbydere med mange års viden om Invisalign® og om tandregulering kan vi allerede her redegøre for behandlingens varighed og give dig en pris på, hvad det fulde behandlingsforløb vil koste.

Som en ekstra service, kan vi hos UNIQUEALIGN også give dig viden om dine muligheder for finansiering af Invisalign®, da vi ikke mener, at pris skal være en forhindring og derfor kan tilbyde en overskuelig afbetalingsordning. Derudover giver vi studerende 10% rabat på den samlede pris.

Herfra er processen afhængig af, om du herefter ønsker at indgå i en behandling med usynlige skinner – og når du har sagt ja, bestiller vi skinnerne hos Invisalign®, der med 3D-billederne og den viden vi har indsamlet om dine ønsker, 3D-printer alle de skinner, du skal bruge gennem hele forløbet, så de passer perfekt til dig.

Hos UNIQUEALIGN har vi kortlagt hele processen, fra booking af en gratis forundersøgelse til det endelige resultat, så du ved præcis hvad, du siger ja til. Du kan læse mere om de 7 steps her.

Hele forløbet hos UNIQUEALIGN

Hos UNIQUEALIGN er vi for både certificerede udbydere af de usynlige bøjler og har den specialiserede og meget præcise scanner, iTero®, for at have så præcis viden om dit forløb med Invisalign® som muligt. Med denne specialist-scanning får du desuden den mest professionelle og hurtige behandling samt service – uden ventetid og ubehag. Vores viden om Invisalign® står ikke alene, da vores tandlæger, tandteknikere og -plejere alle sammen er specialister inden for tandregulering

Både før og under din behandling sørger vi for, at du har den fornødne viden om behandlingsforløbet og om Invisalign®, og vi har inkluderet løbende kontrol i behandlingen, for at være helt sikre på, at dine tænder flytter sig hensigtsmæssigt i forhold til planen.

Vil du vide mere?

Klik herunder for at kontakt os pr. telefon eller e-mail. Vi svarer glædeligt på dine spørgmål eller forespørgsler.